lättlagad och trevlig fruktkaka
1 dl. socker
4 ägg
2 dl. torkad frukt
1 tsk. salt
1 dl. farinsocker
4 msk citronsaft
några nötter
2 liter tequila
Ta fram en mellanstor skål.
Kolla tequilan genom att smaka på den. Häll tequilan i ett decilitermått och drick.
Upprepa.
Sätt på elvispen. Smaka återigen på tequilan och kolla, om den fortfarade håller kvalitén.
Blanda 1 dl. smör i en stor sckål, lägg till 1 msk. socker och vispa. Och vispa.
Kolla om tequilan fortfarande är god. Dri-hick ännu en kopp.
Stäng av elvischpen.
Knäck två hönor och schläng i schkålen med all torkad fjukt.
Schätt på elvischpen igen. Om den fjuktade torken fastnar
i schkålen så vrid loss den med en muvschkrejsel. Schmaka om ti-hick-quilan fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl. schalt eller nåt schånt. De é inte så noga.
Kolla tequilan.
Schila Schitronschaften, lägg till en mat...scheed osså socker eller nåt. Schpela roll lixåm.
Schmörj ugnen. Vrid kakformen på 220 grader å glöm inte att schtänga av elvispen. Schläng ut schkålen genom fönstret... va fan... och kolla schen tequilan.
Gå å lägg dej...ta med tequilan. Vem fan schänner för å äta en jävla fjuktkaka i alla fall...?